top of page

"Med Bokaderos rekryteringsplattform kan vi få ut mer av vårt engagemang i föreningslivet"BRAAAB väljer Bokaderos rekryteringsplattform.

BRAAAB är ett byggföretag som jobbar med allt inom byggnationer och renoveringar. BRAAAB vill hjälpa sina kunder att förverkliga sina drömmar – oavsett om det gäller en renovering, ombyggnation eller nyproduktion.


Alltid intresserade av duktiga snickare

- Ofta har vi bra koll på de bästa snickarna som finns i närområdet men vi, som alla andra, hoppas på att Söderhamn attraherar nya människor. Är det då en duktig snickare så är vi alltid intresserad av att prata, säger Anders Andersson


Anders Andersson äger tillsammans med Daniel Rönström byggföretaget BRAAAB. Anders har erfarenhet sedan 1998 och har varit företagare i 11 års tid. Anders tror att Bokaderos Rekryteringsplattform kan skapa en bättre miljö mellan byggföretagen i Söderhamn.


- Det har tidigare varit vanligt att byggföretagen lokalt konkurrerat med varandra och ringt personal på andra företag för att locka med högre löner. Med Bokaderos Rekryteringsplattform blir det enklare för personer som söker nytt jobb att söka sig till arbetsgivare de lockas av och då blir det ett renare spel mellan oss byggföretag när den sökande själv tar kontakt, fortsätter Anders.


Enkelheten att ha allt samlat på samma ställe underlättar Daniel och Anders kommunikation mellan varandra.


- Idag är det lätt hänt att CV:n som kommer in hamnar i någon pärm eller mailkorg. Med Bokadero får vi allt samlat på samma ställe och kan göra interna noteringar. Att kunna bjuda in medarbetare i processen och att det är extremt användarvänligt gjorde valet väldigt enkelt för oss.


Hoppas på att få ut mer av sitt engagemang i föreningslivet

Bokaderos koncept där idrottsföreningarna får en del av intäkter för att i motprestation marknadsföra sina sponsorers jobbannonser gör att ett företag som BRAAAB som är engagerad i föreningslivet kan få ut mer av sitt engagemang.

- Idag är det vanligt att vi sponsrar för den goda sakens skull, men med Bokaderos tanke att få med föreningar för att annonsera våra jobbannonser så ser vi att vi kan få ut ett stort värde av vår sponsring. Det kan förhoppningsvis leda till att fler föreningar kan öka sina intäkter i sponsring när vi företag kan få något direkt värde ut av det också.


BRAAAB skickar startavgiften på 5 000 kr till Norrala IF

Tack vare Bokaderos kampanj så får alla företag just nu skicka 5 000 kr till en valfri förening som Bokadero samarbetar med och BRAAAB har valt att dessa ska gå till Norrala IF.

- Vi stöttar redan Norrala IF en hel del och många på företaget har kopplingar till föreningen, vi ser att dem kan vara en bra partner i denna satsning då många ungdomar och föräldrar är engagerade i föreningen. Det finns ett stort medlemskap med aktiva medlemmar så förhoppningsvis kan vi företag få ut fler i jobb genom Norrala IF och övriga föreningar, avslutar Anders.
Vill du veta mer om vad BRAAAB är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.


Vill du veta mer om BRAAAB som företag? Besök deras hemsida här.


Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här

Comments


bottom of page