top of page

Gävle Energi ny guldpartner till Bokadero Arena i Gävle.Gävle Energi blir ny guldpartner till Bokadero Arena i Gävle och detta samarbete ger många fördelar för företaget. Vice VD på Gävle Energi, Malin Eriksson, är entusiastisk över möjligheterna som detta samarbete erbjuder.


"Vi är stolta över att vara guldpartner till Bokadero Arena. Det ger oss möjlighet att erbjuda inspirationsföreläsningar, ledarskapsdagar och andra evenemang till vårt team till ett mycket förmånligt pris. Dessutom är det lokalt i Gävle, vilket betyder att våra medarbetare inte behöver lägga tid på restid och får möjligheten att nätverka med det lokala näringslivet", säger Malin Eriksson.


Samarbetet med Bokadero Arena ger Gävle Energi en unik möjlighet att erbjuda sina medarbetare kvalitativa och inspirerande evenemang till ett mycket förmånligt pris. Genom att inte behöva lägga tid på restid kan medarbetarna delta i evenemangen utan att det påverkar deras dagliga arbete. Detta ger Gävle Energi en fördel gentemot andra företag som inte har tillgång till liknande evenemang lokalt.


Jonas Lööw, VD på Bokadero Arena, välkomnar Gävle Energis samarbete och ser det som en viktig del av arenans strategi att samarbeta med lokala företag.


"Vi är glada över att ha Gävle Energi som guldpartner. Samarbetet ger oss möjlighet att skapa en varierad och högkvalitativ upplevelse för våra besökare samtidigt som vi stärker vårt samarbete med lokala företag", säger Jonas Lööw.


Samarbetet mellan Gävle Energi och Bokadero Arena är ett exempel på hur företag kan dra nytta av varandras styrkor för att skapa värde för både sig själva och samhället i stort. Genom att erbjuda inspirerande evenemang till sina medarbetare visar Gävle Energi sitt engagemang för samhället och dess utveckling samtidigt som det stärker sitt varumärke och sin närvaro på den lokala marknaden.


Kontaktpersoner: Jonas Lööw, VD Bokadero, jonas@bokadero.se Malin Eriksson, Vice VD Gävle Energi, malin.eriksson@gavleenergi.se

Comentários


bottom of page