Image by Edu Lauton

NÄTVERK

Strömsund - Intressekoll

Vill du precis som oss skapa en arena för inspiration, utveckling och erfarenhetsutbyten i Strömsund? Vi undersöker intresset för att starta upp ett nätverk i Strömsund med kontinuerliga träffar innehållandes föreläsningar i högsta klass och rundabordsamtal.

Vad ingår i nätverket om vi kör igång?

- 6 - 10 TRÄFFAR PER ÅR I STRÖMSUND

- FÖRELÄSARE VID ALLA TRÄFFAR AV HÖGSTA KLASS

- RUNDA-BORD-SAMTAL MED ANDRA DELTAGARE

- FACILITATOR SOM SKAPAR EN AGENDA PÅ VARJE TRÄFF

 

På plats i Strömsund

Träffarna kommer vara på plats i Strömsund, vi vill tillgängliggöra kompetens i hela Sverige och kommer ta de bästa föreläsarna vi vet till Strömsund, så att du slipper resa. Vi kommer också erbjuda nätverksträffar i Östersund och ev. några fler kringliggande kommuner som du då också får tillgång till.

I Bokaderos koncept

Nätverket kommer att vara i Bokaderos koncept vilket gör att du genom ditt abonnemang får tillgång till hela Bokaderos utbud av nätverk.

Skärmavbild 2020-10-29 kl. 14.06.32.png

Exklusivt erbjudande: Bokaderos Rekryteringsverktyg på köpet

Är er organisation i behov av att hitta ny kompetens och ta hand om ansökningar smidigare? Med vårt populära rekryteringsverktyg kan du annonsera efter nya medarbetare utan att drunkna i administration av ansökningar och nå fler potentiella medarbetare.

Förbokar du minst 3 abonnemang för 580 kr/mån så får du använda vårt kompletta verktyg utan kostnad fram till 30 juni 2021. Erbjudandet gäller enbart för företag baserade i Strömsund.

Förboka en plats idag och bidra till att nätverket kommer igång!

För att starta igång nätverket kommer vi behöva att ett visst antal personer förbokar en plats. Vår modell bygger på att alla som vill delta fritt på våra träffar tecknar ett abonnemang för 580 kr/mån (årsvis betalning) och får då tillgång att delta på obegränsat antal nätverksträffar med Bokadero. En mindre avgift tas ut för frukost och middagskostnader tillkommer.