top of page
backg.png
Fyrkant.png

Bokadero Arena

Utveckla dig själv och knyt kontakter på våra digitala evenemang med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i fokus 👏 Du bestämmer själv var och vilka evenemang du vill delta på.

Nyfiken? 

arenaikon.png
_Z1A9841_edited.jpg
Evenemang Mobil

Våra digitala spår 💡

Kommande evenemang inom detta ämne

Självledarskap

jennyn.jpg

med Jenny Näsström Lindgren

Om nätverket

Bygg från grunden och serva dig själv!

Vad står det i din personliga instruktionsbok? Vad mår du bra av, och vad är viktigt för just dig? Självledarskap gör det lättare att hitta och våga lita på din magkänsla – i livet och karriären. I det här nätverket får du hjälp på vägen!

Det senaste tiden har vårt självledarskap utmanats extra mycket. Vi har ställts inför frågor som vi aldrig trodde att vi skulle behöva fundera över. Många har utmanat sig själva, utvecklat och framför allt börja värdesätta sitt eget, unika självledarskap ännu mer.

Detta nätverk kommer att bygga vidare på den resan – eller starta den från scratch. Tanken är att du ska få ta del av fantastiska stories, verktyg, händelser och professioner – för att ta till dig det som är viktigt för just dig.

 

När jag jobbar med självledarskap brukar jag tänka hus och bil:

 

När vi bygger ett hus anpassar vi det efter marken det ska stå på. Vi måste vara noggranna och ha tålamod för att skapa en stadig grund så att det kan stå tryggt i alla lägen. Lika noggrann ska du vara med din egen grund, för att anpassa den efter dina egna förutsättningar.

 

Och visst är det en självklarhet att lämna in bilen på service då och då? Vi får till och med en påminnelse i form av en lampa som lyser det är dags, kanske en varning om vi blir sena.

 

Tänk om vi människor kunde få en påminnelse om att ”nu har du 40 timmar kvar att jobba innan du behöver en dag helt utan teknik”. Ibland får vi signalerna, men vi tyder dem för sent.

 

Min förhoppning är att dessa sex nätverksträffar ska bli grunden till de första kapitlen i din personliga instruktionsbok. Jag vill att du ska upptäcka och spara de delar som är viktiga för just dig och ditt självledarskap.

 

Och ett tips på vägen: Lyssna på det som sägs, men kom ihåg att alltid reflektera över det du själv tänker och känner under tiden.

 

Varför gå med i nätverket?

  • För att börja bygga eller fortsätta fylla på din personliga instruktionsbok.

  • För att ta del av ett kravlöst och inspirerande nätverk som fokuserar på det som rör din vardag.

  • För att knyta kontakter och träffa nya inspiratörer, affärspartners eller kanske vänner?

  • För att behålla fokus. Att arbeta med sitt eget ledarskap är alltid aktuellt men även att förstå sina medmänniskor. I samband med att världen förändras i smått och stort i snabb takt gäller det att hänga med i svängarna. Nätverket hjälper dig att fokusera på frågor som är viktiga för dig och ditt självledarskap, men även för lättare kommunicera med andra.

  • Den tid du lägger på det här nätverket är en ren investering i dig själv, din kompetens och det värde du tillför din arbetsgivare.

 

För vem passar nätverket?​

Alla som på något sätt är intresserad av självledarskap, både för dig själv och för att stödja andra. Eftersom nätverksträffarna är digitala spelar det heller ingen roll var i världen du befinner dig.

 

När och hur träffas vi?​

Vi ses digitalt sex tisdagar 07.30–09.30, där vi börjar med mingel för att sedan kicka igång veckans ämne klockan 08.00.

 

Varje träff innehåller intressanta samtal mellan facilitatorn och en gäst som har en koppling till självledarskap. I vissa fall ingår också en kortare föreläsning. Vårt mål med nätverket är att du ska få med dig konkreta tips in i vardagen och användbar kunskap som är utvecklande både på ett personligt och yrkesmässigt plan.

 

Den sista halvtimmen av varje träff avslutar vi med diskussioner och erfarenhetsutbyten i mindre grupper. Hur mycket man sedan väljer att interagera med de andra deltagarna utanför nätverksträffarna är upp till var och en, men vi lovar att nya kontakter och möjligheter finns att tillgå om du så önskar.

 

Gäster och mer detaljer om varje träff kommer inom kort.

Varmt välkommen!

​Mer om Jenny

Icc-certifierad coach via SLH med ett stort intresse för mental träning.

Jag har i snart tio år arbetat med att coacha och utbilda i personlig utveckling, eller som jag kallar det personlig hållbarhet. Min egen utveckling inom självledarskap började när jag vaknade en morgon och inte kunde kliva upp ur sängen. Under resans gång har jag lärt mig att det absolut viktigaste är att lyssna till andra och lära mig nya verktyg, men att ta till mig det som är viktigt för mig och göra om det till mitt. Vi är alla olika unika individer och behöver olika.

Jag brinner för att hjälpa människor att bli tryggare i sitt självledarskap och förstå hur bra vi är på att vara oss själva!

Jag är utbildad coach och jobbar med företag så väl som privatpersoner. För mig spelar det inte så stor roll i vilket forum vi ses, det är den personliga hållbarheten som är viktig!

Hållbara människor ger hållbara företag.

Kontakt

Mail: jenny@propus.se

bottom of page