top of page
backg.png
Rectangle 2925.png

Bokadero Arena

Bokadero Arena är ett nätverk för företag & organisationer som vill utöka sitt affärsnätverk och/eller vill erbjuda personlig utveckling & inspiration lokalt & kontinuerligt till delar av eller hela organisationen. 🚀🤝

_Z1A9841_edited.jpg

Historia

"Bokadero Arena startades 2019 i Söderhamn efter att jag deltagit i många event och nätverksträffar. Jag märkte att på de flesta event satte sig människor bredvid de som de redan kände, pratade om samma saker som senast och lämnade snabbt efter programmets slut. När jag pratade med andra företagare delade de min upplevelse och uttryckte en önskan om mer interaktion och strukturerade möjligheter att träffa nya företag.


Så föddes idén om Bokadero Arena. Vi började i Söderhamn och arrangerade nio event med högklassiga föreläsare. Vid varje evenemang fick deltagarna bordsplacering vid ankomst och deltog i rundabordssamtal innan och under föreläsningarna, vilket skapade en miljö där alla kunde interagera och dela erfarenheter.


Responsen var fantastisk – 90 företag anslöt sig till Bokadero Arena, och 88 av dem valde att fortsätta följande år. Detta visade oss att vi hade träffat rätt och Bokadero Arena gick från att vara en sidoverksamhet till vår huvudbusiness. Vi började expandera konceptet till fler städer.


Under åren har vi lyssnat på våra medlemmars feedback och utvecklat fler koncept fokuserade på nätverkande och personlig utveckling. Nu erbjuder vi även möjligheten för företag att boka egna bord för teamdiskussioner under föreläsningarna eller att nätverka med andra företag. Vår mål är att skapa en flexibel och engagerande upplevelse för alla deltagare, med evenemang som inspirerar och skapar värdefulla affärsrelationer."

- Jonas Lööw, grundare av Bokadero.

Bokadero Arena idag

Idag finns Bokadero Arena i 11 kommuner där det drivs av lokalt starka partners som känner det lokala näringslivet och vill göra skillnad genom att driva ett koncept för möten, inspiration och personlig utveckling lokalt. Framtidsmålet för Bokadero Arena är att finnas etablerade i 200 kommuner.

600+

Över 600 medlemsorganisationer

11

Lokala arenor

12 032

Deltagare

384

Evenemang

Varför Bokadero Arena?

Organisationer väljer Bokadero Arena för två huvudsakliga skäl: personlig utveckling och inspiration genom våra föreläsningar samt möjligheten att utöka sitt affärsnätverk för fler samarbeten och affärer.
 

Personlig utveckling och inspiration:

Genom att erbjuda personlig utveckling till dina medarbetare blir du en attraktiv arbetsgivare och ökar chansen att behålla talanger. Våra föreläsningar ger kunskap och inspiration från ledande experter, vilket skapar en motiverande och innovativ arbetsmiljö.
 

Nätverka för fler samarbeten:

Vårt nätverk ger dig tillgång till professionella från olika branscher, vilket öppnar dörrar för nya samarbeten och affärsmöjligheter. Nätverkande hos oss innebär att bygga värdefulla relationer som kan leda till gemensamma projekt och nya marknader.

83 %

En undersökning av LinkedIn Learning fann att 83% av anställda anser att personlig utveckling är “mycket viktig” eller “något viktig” för deras karriär.

82 %

En undersökning av PwC visade att 82% av anställda anser att personlig utveckling är “mycket viktig” eller “något viktig” för deras engagemang på arbetsplatsen.

86 %

En artikel i Forbes hävdar att 86% av millennials anser att personlig utveckling är “mycket viktig” eller “något viktig” för att välja en arbetsgivare.

77 %

En undersökning av SHRM fann att 77% av anställda anser att personlig utveckling är “mycket viktig” eller “något viktig” för deras beslut att stanna kvar hos en arbetsgivare.

Eventkoncept

Bokadero Arena erbjuder årligen massor av evenemang med fokus på möten, inspiration, personlig utveckling och att ha roligt.

ArenaDekoBild.png

Föreläsningsevent med rundabordsamtal.

 

Bokadero Arena erbjuder kontinuerliga event med intressanta föreläsare som delar med sig av kunskap och inspiration. Våra föreläsningsevent inkluderar även rundabordssamtal, där deltagarna får möjlighet att interagera, diskutera och dela erfarenheter med varandra.

Du kan välja att boka ett eget bord för ditt team, vilket ger er en dedikerad plats för att diskutera och utvecklas tillsammans. Alternativt kan du boka en nätverksplats där du får chansen att lära känna och utbyta idéer med andra företag och yrkesverksamma.

Våra föreläsningsevent skapar en dynamisk och engagerande miljö där kunskapsutbyte och nätverkande står i fokus, vilket hjälper ditt företag att växa och blomstra.

ArenaDekoBild.png

Affärstorg med upp till 20 bokade affärsmöten per halvdag.

 

Bokaderos Affärstorg är en unik möjlighet för företag att mötas och skapa samarbeten. Genom att delta i våra regelbundna affärstorg får du chansen att ha upp till 20 förbokade affärsmöten på en halvdag. Här träffar du både säljare och inköpare för öppna och effektiva samtal, vilket gör det enkelt att knyta nya affärskontakter. Du kan även önska vilka företag du vill möta, och vi gör vårt bästa för att matcha dig med så många som möjligt.
 

Vårt koncept är enkelt och effektivt, ingen mässmaterial behövs – bara en dator räcker. Med två representanter från ditt företag får ni 20 möten, och är du själv får du 10 möten, alla 15 minuter långa.
 

Upptäck hur Bokaderos Affärstorg kan hjälpa ditt företag att växa genom att bygga värdefulla relationer och skapa nya affärsmöjligheter.

ArenaDekoBild.png

Webinar med intressanta föreläsare och ämnen.

Bokadero Arena erbjuder regelbundet webinar med intressanta föreläsare som täcker en rad aktuella och relevanta ämnen. Våra webinar är utformade för att ge deltagarna både kunskap och inspiration, direkt från experter inom olika områden.

Dessa onlineevent ger dig möjlighet att delta oavsett var du befinner dig, och du kan enkelt interagera med föreläsarna och andra deltagare genom Q&A-sessioner och diskussionsforum. Våra webinar är en flexibel och tillgänglig plattform för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och bästa praxis inom din bransch.

Upptäck hur Bokadero Arenas webinar kan bidra till din och ditt företags utveckling genom att erbjuda insikter och nya perspektiv i en bekväm och interaktiv miljö.

ArenaDekoBild.png

Extra event som ibland arrangeras under Bokadero Arenas regi.

Bokadero Arena erbjuder också andra typer av roliga och engagerande event som idrottsevenemang, dryckesprovningar, restaurangstafetter och medlemsföreläsningar. Dessa evenemang ger våra medlemmar möjligheten att nätverka i en avslappnad och trevlig miljö, samtidigt som de deltar i aktiviteter som främjar gemenskap och samarbete.

Varje år varierar våra event och anpassas efter medlemmarnas önskemål och de unika möjligheter som varje stad erbjuder. Vi strävar alltid efter att skapa nya och spännande upplevelser baserat på våra medlemmars intressen och förslag.

Upptäck hur våra event kan bidra till att stärka ditt nätverk, skapa minnesvärda upplevelser och främja nya samarbeten i en avslappnad och rolig atmosfär.

diversity_3_FILL1_wght400_GRAD0_opsz48 1.png

Team

Delta med flera personer eller rotera med en plats på lokala event i din kommun samt digitalt format.

Abonnemanget kan nyttjas av flera personer inom er organisation.

Flexibla medlemskap

Delta på fritt antal event med Bokadero oavsett kommun samt digitalt format.

Abonnemanget är knytet till dig personligen.

person_FILL1_wght400_GRAD0_opsz48 1.png

Personligt

Intresseanmälan av medlemskap

Fyll i formuläret med dina uppgifter så återkommer vi till dig med mer information.

Alla evenemang

Välkommen till Bokadero Arena 🎪

Alla Bokaderos event samlat på samma ställe

bottom of page