top of page

Oskar vill skapa en lokal arena för inspiration, utveckling och rekrytering i Hudiksvall.

Uppdaterat: 28 mars 2023


Foto: Philippe Rendu, https://www.philippe.se/


Bokadero, som erbjuder en kombinerad lokal och digital arena för affärer, inspiration, utveckling och rekrytering, har nu på allvar valt att engagera sig i Hudiksvalls näringsliv. Från och med den 7 september finns nu Oskar Wickman på plats för att sprida Bokaderos tjänster runt om i Hudiksvalls näringsliv.


- Vi har egentligen velat komma igång med en person på plats i Hudiksvall sedan över ett år tillbaka men pandemin har satt käppar i hjulet för oss. Så nu är vi väldigt glada att ha Oskar på plats för att öka vår närvaro och engagemang.


Redan den 24 september har Bokadero Arenas nätverksträff premiär i Hudiksvall och det är redan många anmälda. Nätverket är en av de tjänster Bokadero hoppas kunna glädja Hudiksvalls näringsliv med, sen tidigare har nätverket haft stor succé i Söderhamn och Bollnäs.


Vi tog en kort pratstund med Oskar och ställde några frågor:


Berätta vem är Oskar?

Jag är 25 år gammal, bor i Hudiksvall men kommer ursprungligen från Stockholm. Jag har de senaste tre åren studerat Entreprenörskap, innovation & marknad, med psykologi som fördjupning och tog min kandidatexamen i juni. När jag inte jobbar blir det en hel del fotboll med Hudiksvalls FF, där jag har spelat sedan januari i år.


Varför valde du Bokadero?

Bokadero tilltalade mig utifrån att det passade bra ihop med min högskoleutbildning inom innovation, företaget har gått in pandemin som ett av de mest drabbade men kommit ut starkare än tidigare med förbättrade erbjudanden. Det tyder på en innovativ kultur och det vill jag gärna vara en del av.


Hur känns det att komma in på Bokadero just nu?

- Det känns bra att komma in i det här läget där det redan finns flera uppskattade tjänster (nätverksträffar och rekryteringsverktyg) och dessutom ett stort gäng anmälda till vår första träff. Mitt mål är att alla företag i Hudiksvall ska få en bra känsla kring Bokadero som företag.


Du går in i en intensiv period nu, där du dels ska komma in på nya jobbet och dessutom några väldigt viktiga matcher i HuFF. Hur ska du hinna med detta?

- Jag ser bara dessa utmaningar som inspirerande. Vinnarskallen och viljan att utvecklas får ständigt vara påkopplad, och detta är något som jag trivs med! Det är ju lite av charmen med division 1 i fotboll dessutom, att man får vara igång och ska prestera 12 timmar om dagen. Både på jobbet och därefter på fotbollsplanen.


Läs mer om Bokadero här:Kontaktpersoner:

Oskar Wickman:

079 102 73 63


Jonas Lööw:

070 237 35 84

Comments


bottom of page