top of page

Ny lansering - Boka Online-tjänster på BokaderoNya möjligheter i samband med COVID-19

Med rådande omständigheter har vi på Bokadero öppnat upp möjligheten att boka Online-tjänster av våra utbildare, föreläsare, och coacher på Bokadero.


Som aktör av en digital plattform jobbar vi just nu hårt med att sprida budskapet att det går att genomföra många av de tjänster som våra medlemmar erbjuder, på distans.


Vi vet att besluten av att ställa in stora evenemang, undvika folksamlingar och uppmaningar om att arbeta hemifrån rör de allra flesta på något vis. Vi tror att många förmodligen redan funderat på hur man kan lösa diverse möten, utbildningar & sammankomster med virtuella alternativ.


Vi vill hjälpa företag och dess medarbetare att anpassa och att fortsätta utvecklas, även under den här unika situationen.


Dessutom behöver vi stötta våra utsatta yrkesgrupper genom att fortsätta boka deras tjänster, trots begränsning av fysiska möten, om vi vill att verksamheterna ska överleva Covid-19.
10 populäraste Online-erbjudanden på Bokadero just nu:

Anette Östlin - Din On-line coach

Dan Ahtola - Hypnoterapi

Benny Törnqvist - Mentorskap Online

Johan Glans - Individuell Coachning

Cecilia Granquist Dahmén - Tala så folk förstårLåt våra proffs söka till dig:


Har du eller någon du känner några idéer eller tankar på hur vi kan förbättra möjligheterna i denna svåra situation? Tveka inte att kontakta oss! Maila info@bokadero.se

Comments


bottom of page