top of page

"Nu slipper jag ha koll på när pärmen för CV:n ska rensas varje år"


Deson väljer Bokaderos rekryteringsplattform.

Deson är ett företag som varit verksamt sedan 2007. De hjälper er med alla typer av elinstallationer och är stationerade i Söderhamn, men gör även jobb utanför kommungränsen.


Tillsammans har de över 100 års yrkeserfarenhet och med nära samarbete med snickare, rörmokare, målare med flera kan de erbjuda en helhetslösning åt just Er.


Desons filosofi: ”Är Ni nöjd så är vi nöjda”.

David Axelsson har lång erfarenhet inom yrket och sedan han startade företaget för 14 år sedan har de växt till åtta anställda. Att hitta rätt medarbetare är alltid en utmaning.


- Vi vill vara ett attraktivt företag med bra rykte inom branschen. Ett företag som man söker sig till helt enkelt, säger David.


Alltid intresserade av sociala människor som utbildat sig till elektriker

- Kundfokuserade elektriker växer inte på träd. När vi anställer nya elektriker så lägger vi störst vikt på hur personen är, hur den passar in i gänget och hur den är ute bland kunder. Då vi har mycket jobb hemma hos privatpersoner är det en förutsättning att våra medarbetare har en känsla för att bemöta människor, fortsätter David.

Automatisk radering av ansökningar underlättar administrationen för David.

Innan Bokadero har David haft inskickade CV:s i en pärm inlåst i ett skåp.

- Ja, det är väl en av de stora fördelarna att jag nu kan ha alla inskickade CV:n på mitt konto på Bokadero. Nu kan jag alltid kan komma åt dem när jag känner för att kolla vilka som visat intresse för oss när vi har tankar på att anställa. Det är väldigt smidigt att ansökningarna raderas automatiskt efter 2 år så att jag följer GDPR, det är lite svårare att komma ihåg att rensa pärmen i skåpet 2 år ifrån att någon skickat in ett CV, berättar David.

Deson skickar startavgiften på 5 000 kr till Norrala IF

Tack vare Bokaderos kampanj så får alla företag just nu skicka 5 000 kr till en valfri förening som Bokadero samarbetar med och Deson har valt att dessa ska gå till Norrala IF.

- Vi stöttar redan Norrala IF en hel del och många på företaget har kopplingar till föreningen. Vi ser att de kan vara en bra partner i denna satsning och att vi kan få ännu mer utväxling av vår sponsring, avslutar David.


Vill du veta mer om vad Deson är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Deson som företag? Besök deras hemsida här.

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här


Comentarios


bottom of page