top of page

Jonas Carlsson vill etablera Bokadero i Jämtland och föreningskonceptet nationellt.

Uppdaterat: 9 dec. 2021Bokadero som erbjuder en plattform för rekrytering, nätverkande och bokning av proffs (föreläsare, utbildare m.m.) har valt att etablera sig i Jämtland. Etableringen innebär att Bokadero nu finns etablerade i Gävleborg, Dalarna och Jämtlands län. Verksamheten kommer att drivas av Jonas Carlsson som närmast kommer från AH Sport & Business där han arbetat med att sälja sponsorpaket åt föreningar till företagspartners.


- Att vi valt att etablera oss i Jämtland har dels att göra med att vi lyckades hitta Jonas som passade perfekt in i vårt företag, men också att Jämtland påminner en hel del om Gävleborg. I Jämtland finns många små och medelstora företag som bryr sig väldigt mycket om Jämtland vilket passar oss bra, då vill vara ett företag med stort lokalt ansvarstagande, säger Jonas Lööw, VD Bokadero.


Vad menar då Bokadero med stort lokalt ansvarstagande? Det som gör Bokadero mest unik är en delningsmodell där Bokadero investerar ca. 6 % av intäkterna i idrottsföreningar, som i sin tur skapar värden för de företag som är kunder till Bokadero och sponsorer till idrottsföreningen. Alldeles nyligen presenterade Bokadero sin utdelning för 2020 där hela 259 550 kr gick till föreningar i Hälsingland. Läs om utdelningen här.


Det är också där som Jonas Carlsson kommer in i bilden med sin stora erfarenhet från föreningslivet. Jonas kommer tack vare sin erfarenhet i arbetet med föreningslivet också få ansvaret för att etablera Bokaderos föreningskoncept nationellt.


- När jag såg annonsen och läste hur Bokadero jobbade med att skapa synergier mellan föreningsliv och näringsliv så kände jag direkt att jag ville etablera konceptet i Jämtland. Rekryteringsverktyget är en produkt som i stort sett alla små och medelstora företag som vill växa har ett tydligt värde av. Utdelningen och samarbetet med föreningarna är en oslipad diamant som har potential att bli hur stor som helst, säger Jonas Carlsson.


För Bokadero är målet att anställa fler personer i Jämtland så småningom.

- Jonas profil var egentligen helt perfekt för det här konceptet, han har själv varit aktiv som ledare och ordförande i en Handbollsförening som han själv varit med och startat och han har arbetat med försäljning för idrottsklubbar. Lyckas vi komma igång med det här på ett bra sätt i så är målet såklart att Jonas ska kunna anställa ett eget team i Jämtland, avslöjar Jonas Lööw.


För mer information, vänligen kontakta: Jonas Carlsson Tel: 079 102 47 07 E-post: jonas.carlsson@bokadero.se


Jonas Lööw Tel: 070 237 35 84 E-post: jonas@bokadero.seComments


bottom of page