top of page

"Förhoppningen är att bygga en kandidatbank så vi inte behöver gå ut i aktiva rekryteringar"

Magnus Nilsson är VD och ägare av Ottos Bil i Bollnäs. De vi är sedan 1981 auktoriserade återförsäljare för Toyota. Deras anläggning har bilförsäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning & Rekond där deras välutbildade personal kan tillhandahålla all den service deras kunder behöver för sitt bilägande!


På Ottos Bil säger de själva att deras mål är att vara en bra arbetsplats där man ska trivas och utvecklas, samt att de alla jobbar för att ha nöjda kunder. De ser alla sina besökare som ”gäster” och de ska alltid känna sig välkomna hos dem och att kunderna blir nöjd är det viktigaste!


Ottos Bil väljer Bokaderos rekryteringsplattform.

Magnus har tidigare jobbat på många stora bolag med försäljning och marknad och har bland

annat varit med och startat och byggt upp hitta.se. Innan han tog över Ottos Bil så jobbade han som Försäljningschef i Norden för det amerikana bolaget Energizer. Magnus har med andra ord varit med vid många rekryteringsprocesser och ser verkligen värdet av att kunna ligga ute med annonser året runt för att hitta potentiella medarbetare.


-Förhoppningen är att skapa en stor kandidatbank så vi inte behöver gå ut i en aktiv rekrytering. I och med att det inte finns något sista ansökningsdatum för intressekollen kommer vi alltid synas ute på olika plattformar. Vi är dessutom alltid lyhörda på att komma i kontakt med människor som har bra kompetens för eventuella framtida rekryteringar. Vi har tidigare jobbat med annonsering i print och på nätet och haft hand om processen själva.

Vi ser en klar beparing i tid genom att använda verktyget, säger Magnus.
Ottos Bil skickar startavgiften på 5000 kr till Bollnäs Ridsällskap

Tack vare Bokaderos hållbara kampanj så fick alla företag fram till mars skicka 5 000 kr till en valfri förening som Bokadero samarbetar med och Ottos Bil har valt att dessa ska gå till Bollnäs Ridsällskap. Konceptet där idrottsföreningarna får en del av intäkten för att i motprestation marknadsföra sina sponsorers jobbannonser gör att ett företag som Ottos Bil kan synas på flera plattformar.


- Vi tror på att synas tillsammans med föreningar för att skapa ett mervärde för båda parter. Win-win, avslutar Magnus.
Vill du veta mer om vad Ottos Bil är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Ottos Bil som företag? Besök deras hemsida här.

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här

Comments


bottom of page