top of page

"Ett enkelt sätt att visa upp våra framtida kompetensbehov"
Wixner & Rödin Entreprenad väljer Bokaderos Rekryteringsplattform

Wixner & Rödin Entreprenad är ett företag baserat i Söderhamn men med arbetsområde som sträcker sig i huvudsakligen inom Gävleborg, Dalarna, Stockholms län och Jämtland. Företaget består idag av 30 anställda och har en imponerande maskinpark.


Claes Wixner och Jimmy Rödin arbetar med kalkyl och upphandling arbeten samt planering av arbetet och medger att rätt medarbetare är det viktigaste för att lyckas leverera bra jobb och skapa bra förutsättningar för att driva företaget vidare i en framgångsrik anda.


Att hitta duktiga och intresserade medarbetare är alltid en utmaning, företaget har alltid ett löpande intresse av att komma i kontakt med duktiga och intresserade mekaniker, utsättare, mätningstekniker, maskinförare och anläggningsarbetare.


Inget problem att få in mycket ansökningar längre

Innan Wixner & Rödin valde att jobba med Bokadero har deras ansökningar kommit i mailen eller telefonen och det har inte varit så enkelt att komma ihåg att återkoppla till alla som sökt tjänster.


- Tack vare systemets automatiserade mail och smidiga hantering av ansökningar ser vi inte det som ett problem att få in mycket ansökningar längre. Tidigare kunde många ansökningar vara förknippat med att man hade ångest för att komma ihåg att återkoppla till alla, men nu känner vi oss väldigt trygga med en tydlig och enkel struktur att följa, berättar Claes.


Skickar 5 000 kr till Norrala IF

Tack vare att Wixner & Rödin väljer Bokadero som partner får de nu också välja att skicka 5 000 kr till en förening som är ansluten till konceptet för att marknadsföra föreningens sponsorers jobbannonser.

- Vi är sedan tidigare en trogen sponsor till Norrala IF och tror att de kan vara viktig som förening i detta samarbete då de har väldigt mycket ungdomar som ska ut på arbetsmarknaden i framtiden avslutar Claes.
Vill du läsa mer om vilka jobbmöjligheter som finns hos Wixner & Rödin Entreprenad AB? Läs mer på deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Ottos Bil som företag? Besök deras hemsida här.

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här

Comments


bottom of page