top of page

Breaking Summer News – alla medlemsföretag hos Bollnäs Cowork får ett medlemskap i Bokadero Arena!


Bollnäs Cowork och Bokadero fördjupar nu sitt samarbete vilket innebära att alla medlemsföretag hos Bollnäs Cowork också får en plats i Bokadero Arena utan extra kostnad.


Så här säger Markus Wengelin, en av grundaren till Bollnäs Cowork, om det fördjupade samarbete:


”För mig och Jacob är det livslånga lärandet en av anledningarna till att vi skapade Bollnäs Cowork. Att sitta ensam och utvecklas som människa är ganska svårt. Att göra det tillsammans genom samtal och inspirerande föredrag är något vi tror stenhårt på. Därför investerar vi nu i att ge alla medlemsföretag hos oss möjligheten att vara en del av Bokadero Arena som verkligen hjälper människor till livslångt lärande genom riktigt bra nätverksträffar och talare


Jonas Lööw, VD på Bokadero är också väldigt nöjd med det fördjupade samarbetet:


”För oss känns ju det här samarbetet helt otroligt jäkla bra, vår vision är att föra samma människor och tack vare detta samarbetsavtal blir Bokadero Arena i Bollnäs det största nätverket av alla i Bokadero Arena med över 100 företagsmedlemmar vilket innebär att vi får enorma förutsättningar för att göra skillnad lokalt i Bollnäs Kommun.”

Just nu finns också en fantastisk sommarkampanj hälsa Bollnäs Cowork:

Sommarkampanj - Bli hotdeskmedlem hos BOllnäs Cowork för 2190,-/månaden nu så bjuder vi på en månad gratis OCH du får ta del av samtliga event som anordnas av Bokadero Arena i Bollnäs så länge du är medlem hos oss. EN PANGDEAL HELT ENKELT 😊


Intresserad av ett liknande samarbete med Bokadero Arena?

Är du också intresserad av att ett liknande samarbete för dina hyresgäster? Kontakta Jonas på jonas@bokadero.se så hittar vi en lösning som skapar vinst för dig, oss och dina hyresgäster.

Comments


bottom of page