top of page

Bokadero Arena inleder exklusivt samarbete med konceptet "Lokalt affärstorg"

Uppdaterat: 10 maj 2023Bokadero Arena inleder ett exklusivt samarbete med konceptet "Lokalt affärstorg" . Samarbetet innebär att Bokadero Arena kommer att erbjuda konceptet "Lokalt Affärstorg" i de flesta av sina kommuner en gång per år för att generera fler affärer mellan medlemmarna.


Lokalt Affärstorg är ett koncept som i år firar 10 år och syftar till att hjälpa deltagande aktörer, företagare och organisationer, till effektiva och seriösa affärsmöten under en halv dag där samtliga är på plats av samma anledning; att genomföra framåtriktade affärssamtal.Bokadero Arena ser fram emot att kunna erbjuda Lokalt Affärstorg till sina kunder och samarbetspartners. Genom samarbetet vill Bokadero Arena bidra till att främja företagsamhet och entreprenörskap i de kommuner där vi verkar.


"Vi är glada över att ha inlett det här samarbetet med Lokalt Affärstorg. Konceptet passar perfekt in i vår portfölj av evenemang och vi ser fram emot att kunna erbjuda det till våra kunder och samarbetspartners. Vi vet sedan tidigare erfarenhet att Lokalt Affärstorg är en uppskattad aktivitet och blir nu en viktig mötesplats för företagare och organisationer i våra kommuner. Vi ser verkligen fram emot att få vara en del av det", säger Jonas Lööw, VD Bokadero.


"Jag själv startade upp Bokadero Arena för att det var så svårt att få träffa företag i Söderhamn och berätta om vad vi gör. Med ett Lokalt Affärstorg kommer vi göra så att fler företag i varje kommun får kännedom om vad andra företag erbjuder, det är en viktig del för att skapa tillväxt för näringslivet i de kommuner som vill framåt", fortsätter Jonas Lööw.


Konceptet Lokalt Affärstorg har tidigare arrangerats med framgång i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås och genom samarbetet med Bokadero Arena kommer aktiviteten nu att kunna nå ut till fler delar av landet.


- Det blir spännande att få ta del av företagarnas engagemang och upplevelse säger, Mats Bengtsson, grundare av konceptet "Lokalt affärstorg", glad åt att kunna nå ut till fler företagare och duka för effektiva affärsmöten.


"Vi är väldigt glada över att ha inlett det här samarbetet med Bokadero Arena. Genom deras professionella struktur och stora nätverk tror vi att vi kan nå ut till ännu fler företagare och hjälpa dem till fler affärer. Samarbetet ger oss också möjlighet att utveckla och förbättra konceptet Lokalt Affärstorg", säger Mats Bengtsson.


Samarbetet mellan Bokadero Arena och Lokalt Affärstorg är ett exempel på hur olika aktörer kan samarbeta för att främja företagsamhet och entreprenörskap i Sverige. Genom att skapa mötesplatser och nätverk kan företagare och organisationer få bättre förutsättningar för att utveckla sina verksamheter och skapa tillväxt.

 

Följande städer är klara för att starta igång konceptet och just nu finns 30 platser att boka utan kostnad för dig som medlem:
Är du nyfiken på konceptet och vill veta mer?

Kontakta någon av oss på Bokadero eller maila oss på hej@bokadero.se så ser vi till att du får kontakt med rätt person.

コメント


bottom of page