pexels-miguel-á-padriñán-194094.jpg

Ledarskap för dig som leder andra

Många chefer och ledare vittnar om att det ibland kan kännas lite ensamt. Flera lyfter vikten av ett externt nätverk för att tanka energi och att få nya perspektiv. Därför erbjuder vi möjlighet till just det – ett nätverk för dig som chef och ledare.

 

Nätverket ger dig möjlighet att tillsammans med andra chefer och ledare få möjlighet att inspireras, lyfta dina egna utmaningar, få andras perspektiv och bidra till andra genom att ge dina egna perspektiv. Och inte minst knyta värdefulla kontakter för framtiden.

 

Varje träff innehåller intressanta samtal mellan facilitatorn, speciellt inbjudna experter och dig som deltagare. Från varje träff kommer du att få med dig konkreta tips och användbar kunskap som är utvecklande för dig som person och din roll som ledare.

 

Det unika i ett nätverk är att tillsammans med andra diskutera, få nya perspektiv och utbyta erfarenheter. Därför innehåller varje träff möjlighet att tillsammans med andra deltagare diskutera i mindre grupper.

 

Varför gå med i nätverket?

  • Du får möjlighet att utvecklas som chef och ledare genom att du får nya insikter och kunskaper.

  • Du får möjlighet att tillsammans med andra bolla funderingar och utmaningar.

  • Du kommer att bygga och stärka ditt nätverk genom att knyta kontakter med andra som precis som du vill utvecklas som chef och ledare. Kanske finns en framtida kollega i nätverket?

  • Du får tillgång till ett tidseffektivt nätverk med deltagare från hela landet eftersom nätverkandet sker digitalt.

 

För vem passar nätverket?​

Är du chef eller ledare med ansvar för att leda personal eller verksamhet – då är nätverket rätt för dig. Det passar både dig som är ny som chef eller som har varit chef under en längre tid. Eftersom träffarna sker digitalt har du möjlighet att delta var du än bor.

 

När och hur träffas vi?

Träffarna sker digitalt, via Zoom och är ca 2 timmar långa. Vi vet att du som chef har en fullspäckad agenda så för att så många som möjligt ska kunna delta kommer de flesta träffar att ske på morgonen och avslutas ca 9.30.

 

Varmt välkommen!

Fredrik Nilsson

Nätverksledare och facilitator

Fredrik Nilsson.jpg

Fredrik Nilsson

Facilitator & nätverksledare

Med lång erfarenhet som chef och ledare där jag ansvarat för större och mindre verksamheter, varit chef över chefer, suttit i ledningsgrupp, varit VD och suttit i styrelser har jag god insikt i de flesta utmaningar som du som chef och ledare ställs inför.

 

Sedan en tid tillbaka driver jag eget företag med syftet att frigöra den utvecklingskraft som finns i dig och din organisation. Jag anlitas ofta som förändringsledare, organisationsutvecklare, utbildare och chefsstöd/-coach.

 

Jag ser fram emot att genom detta nätverk och tillsammans med dig och andra chefer och ledare bidra till din och andras utveckling. Ta chansen och utvecklas som ledare tillsammans med andra.

 

Vi ses! Kontakta mig gärna om du har några frågor.

 

Fredrik Nilsson

www.utvecklingkraft.nu

fredrik@utvecklingskraft.nu

070-589 72 14

Kommande event - Ledarskap för dig som leder andra

Alla event med Bokadero Arena: