top of page
backg.png
Fyrkant.png

Bokadero Arena

Utveckla dig själv och knyt kontakter på våra digitala evenemang med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i fokus 👏 Du bestämmer själv var och vilka evenemang du vill delta på.

Nyfiken? 

arenaikon.png
_Z1A9841_edited.jpg
Evenemang Mobil Ledarskap

Våra digitala spår 💡

Kommande evenemang inom detta ämne

Ledarskap

Lasse utan bakgrund.png

med Lasse Nygren

Om nätverket 

 

Ledarskap - Ledarutveckling med effektiva verktyg som kan användas direkt! 

 

Det är ibland lätt att glömma bort sig själv som chef och ledare i fronten för en verksamhet. Trycket att prestera mot resultat och samtidigt få tid över till personal- och organisationsfrågor tenderar ibland att bli övermäktig. Områden som dock behöver harmonisera för att verksamheten inte ska krackelera på sikt. 

Det är bland mycket annat lösningar på just sådana utmaningar vi kommer att fokusera på i det här nätverket. 

 

Eftersom du just nu läser det här utgår jag från att du vill utvecklas som ledare! Men vad vill du bli bättre på? Det är en relevant fråga och kanske inte det lättaste att svara på alla gånger. I de här ledarskapsträffarna kan du förvänta dig att få massor av kunskap, tips, exempel och framför allt verktyg att börja använda direkt i din verksamhet när du ”kommer tillbaka till jobbet” efter träffarna. 
 

Det spelar ingen roll om du är ganska ny i din chefs/ledarroll eller redan har massor av erfarenhet, du kommer garanterat att få med dig mycket från dessa träffar. 

 

Vi ger dig också chansen att utöka ditt nätverk med likasinnade som kan vara guld värt bara det, man vet aldrig vart nya kontakter leder. Nätverket ger dig möjlighet att tillsammans med andra chefer och ledare få möjlighet att inspireras, lyfta dina egna utmaningar, få andras perspektiv och bidra till andra genom att ge dina egna perspektiv. Varje träff innehåller intressanta samtal mellan facilitatorn, speciellt inbjudna experter och dig som deltagare. Från varje träff kommer du att få med dig konkreta tips och användbar kunskap som är utvecklande för dig som person och din roll som ledare. 
 


Varför gå med i nätverket?

  • Du får möjlighet att utvecklas som chef och ledare genom nya verktyg du kan använda direkt. 

  • Du får ta del av flera ledande experters tips och råd. 

  • Du får möjlighet att tillsammans med andra konkret bolla funderingar och utmaningar. 

  • Du kommer att bygga och stärka ditt nätverk genom att knyta kontakter med andra som precis som du vill utvecklas som chef och ledare. Kanske finns en framtida samarbetspartner i nätverket? 

  • Du får tillgång till ett tidseffektivt nätverk med deltagare från hela landet eftersom nätverkandet sker digitalt.  


För vem passar nätverket?

Är du sugen att utvecklas, nyfiken på nya sätt och verktyg som kan göra din chefs/ledaruppgift lättare? Ja då är det här nätverket rätt för dig. Det passar både dig som är ny som chef eller som har varit chef under en längre tid. 

 

När och hur träffas vi?​

Eftersom träffarna sker digitalt har du möjlighet att delta var du än bor. Träffarna sker digitalt, via Zoom och läggs direkt på morgonen. Vi vet att du som chef har en fullspäckad agenda så för att så många som möjligt ska kunna delta kommer de flesta träffar att ske mellan 7:45 och 9:15. Varför inte passa på och äta din frukost samtidigt?

 

Jag ser verkligen fram emot att träffa just dig som läser det här nu.

 

Du är mycket välkommen!

 

Om Lasse Nygren, facilitator & nätverksledare

Lasse är certifierad coach och har jobbat flera år som ledarutvecklare, hållit utbildningar i bl.a. coachande ledarskap och hur man kommunicerar effektivt. - Som ledarcoach brinner jag för den personliga utveckling och älskar lystern i mina klienters ögon när de kommer på hur de verkligen vill ha det. När de sedan finner vägen framåt, genomför sin plan och mår riktigt bra känner jag mig väldigt nöjd i rollen som coach och ledarutvecklare.

Med över 1000 timmars erfarenhet av att coacha ledare, närmare 25 års erfarenhet som egenföretagare, säljare och chef har Lasse stött på de flesta utmaningar som du som ledare kan ställas inför och på vilket sätt många också har kommit över sina hinder.

Jag ser fram emot att få dela detta samt ge dig ledarutvecklingsverktyg genom professionella gäster som verkligen har mycket att tillföra.

Vi ses. Vill du kontakta mig direkt är du mycket välkommen!

Tel: 076 338 45 88

Mail: lasse.nygren@longwindcoaching.com

Hemsida: www.longwindcoaching.com

bottom of page