top of page
Elise landningssida.jpeg

Bokadero Arena - Tema HR / People Culture

I det här digitala nätverket får du möjlighet att inspireras, diskutera och utvecklas tillsammans med andra som också jobbar med HR-frågor eller som bara tycker att ämnet är intressant och viktigt.

Varje träff innehåller intressanta samtal mellan facilitatorn och en gäst som har en koppling till det specifika HR-temat för dagen. I vissa fall också en kortare föreläsning. Vårt mål med nätverket är att du ska få med sig konkreta tips in i vardagen och användbar kunskap som är utvecklande både på ett personligt och yrkesmässigt plan. HR handlar ju om människor, så det går hand i hand.

 

Det erbjuds också möjlighet att i mindre grupper diskutera och utbyta erfarenheter och tankar på varje träff. Hur mycket man sen väljer att interagera med de andra deltagarna, är upp till var och en. Det vi kan lova, är att nya kontakter och möjligheter finns att tillgå om du så önskar.

Varför gå med i nätverket?

  • Ett kravlöst och inspirerande nätverk som fokuserar på det som rör din vardag.

  • Möjligheter till nya kontakter inom HR-sektorn. Framtida bollplank,

  • affärspartners eller kanske vänner?

  • Att arbeta med människor och därmed förstå det mänskliga perspektivet är alltid aktuellt. I samband med att världen förändras i smått och stort i snabb takt, så gäller det att hänga med i svängarna. Nätverket hjälper dig att fokusera på frågor som är viktiga just nu och i framtiden.

  • Den tid du lägger på det här nätverket är en ren investering i dig själv, din kompetens och det värde du tillför din arbetsgivare.

För vem passar nätverket?

Alla som på något sätt arbetar med, eller är intresserade av HR-frågor. Oavsett om du är HR-direktör i en internationell koncern eller assistent till den samma, småföretagare med 5 anställda, under utbildning eller konsult med fokus på människor och HR. Eftersom det är digitalt så spelar det heller ingen roll var i världen du befinner dig. Så länge du förstår svenska så funkar det!

Elise Slotte Porträtt skuren.heic

Elise Slotte

Facilitator & nätverksledare

Jag är en föreläsare, utbildare och workshopsledare med en bred yrkesbakgrund där kommunikation och engagemang har varit den röda tråden. Från försäljning och marknadföring, genom EU-projekt och verksamhetsledning, har jag samlat på mig kunskap och erfarenheter som gjort mig till den yrkesperson jag är idag.  

Min mission är att hjälpa företag att skapa affärsutveckling genom att förstå och nyttja de humana resurserna i företaget på rätt sätt. Fritt översatt – vilken roll HR har i helheten.

Nätverkande har alltid varit ”min” kanal. BNI, Rotary, LinkedIn och andra mer lokala nätverk har alltid varit en självklar del av min vardag. Att ge och få i en utvecklande mix.

Nu ser jag fram emot att få möta många spännande människor med intresse för HR-frågor inom ramen för Bokadero Arena. 

Välkommen med din anmälan!

 

Kontakta mig gärna om du har frågor eller tankar som du vill dela med dig av.

 

Elise Slotte

www.ElisEss.se

elise@elisess.se

00351 932875390 (Ring gratis via WhatsApp)

Kommande event - HR / People Culture

När och hur träffas vi?​

Många nätverk träffas tidigt på morgonen eller över lunchen. För att även du som ska lämna på förskola, är morgontrött, vill ha egentid på lunchen eller är med i många andra nätverk, också skall ha möjlighet att hänga med oss, så kör vi kl. 09.30-11.45 via Zoom. Datum och teman ser ni nedan.

 

Det blir 6 tillfällen under höst/vinter 2021. Vi vill att det här ska vara något att se fram emot i kalendern och fördelen med att ses relativt ofta, är att det gynnar både relationer och givande, temaöverskridande dialoger.

 

Varje träff är 2 timmar och 15 minuter. Bensträckare, gruppsamtal, fikapaus och ett superintressant innehåll med skratt och allvar, gör att du håller dig på alerten.

  

Gäster och mer detaljer om varje träff kommer inom kort.

Varmt välkommen!

Alla event med Bokadero Arena:

bottom of page